TXTCORRECT
DIENSTEN
WERKWIJZE
PORTFOLIO
CONTACT

Pagina DIENSTEN
DIENSTEN
Naar pagina TXTCORRECT, tekst- en communicatiebureau
TXTCORRECT

 

 

Naar pagina WERKWIJZE
WERKWIJZE

 

 

Naar pagina PORTFOLIO
PORTFOLIO

 

 

Naar pagina CONTACT
CONTACT

  

 


 WEBCOMMUNICATIE  WEBDESIGN  COMMUNICATIE  TEKSTEN  BOEKEN  GRAFISCH TRAJECT 

 

tXtcorrect levert scanbare website

tXtcorrect levert webteksten geschreven vanuit de     wat- en niet wie-doelgroep

tXtcorrect levert teksten die stimuleren, informeren of activeren

tXtcorrect levert een duidelijke indeling van teksten

 

Strategische webcommunicatie  

Een gemiddelde internetbezoeker bezoekt uw homepagina vijf seconden. Vindt deze niet de informatie die hij of zij zoekt dan bent u uw potentiële klant kwijt. Het is dus van belang om uw site zo aan te bieden dat de bezoeker geïnteresseerd raakt in uw producten. tXtcorrect levert strategische webcommunicatie met een webdesign en teksten die uw bezoeker vasthoudt en aanzet tot actie. Dat doet tXtcorrect onder andere door de content van uw site

  • scanbaar te maken, zowel de teksten als de vormgeving van de site
  • vanuit de wat- en niet wie-doelgroep te schrijven
  • activerend, stimulerend of informerend te maken door het gebruik van de juiste aanspreekvorm en de juiste schrijfstijl
  • duidelijk onder te verdelen in hoofdonderwerpen en subonderwerpen, aangegeven door kopjes

• Scanbaar

Uit onderzoekt blijkt dat bezoekers de homepagina niet leest maar scant. Teksten moeten kort, krachtig en to-the-point geschreven zijn. Met kernwoorden die duidelijk aangeven wat u aanbiedt.  tXtcorrect levert teksten die makkelijk scanbaar zijn en uw bezoeker prikkelt om verder de pagina in te duiken.

Scanbare teksten

• Niet de wie- maar wat-doelgroep

Bij het schrijven van de teksten gaat tXtcorrect uit van uw bezoeker. Hierbij gebruiken wij de methode van wat niet wie. De traditionele demografische gegevens gebruiken wij niet. Wij gaan uit van het verwachtingspatroon van de bezoeker, spelen hierop in en spreken hem direct aan.

 

Activerende, stimulerende of informerende teksten

• Activerend, stimulerend of informerend

 

Elke website heeft zijn eigen doel en wil zijn bezoeker activeren tot het doen van een actie, stimuleren tot nadenken en/of informeren over mogelijkheden. tXtcorrect tekstschrijvers schrijven uw webteksten vanuit uw bedrijfsstrategie en denken na welke toon en welke stijl bij welk onderwerp past. Zodat uw doelgroep juist en dus succesvol benaderd wordt.

 

• Onderverdeling tekst

Elke pagina van uw site heeft een andere (sub)doelstelling. Om deze duidelijk over te brengen moeten de afzonderlijke teksten binnen een pagina passen in het geheel. De tekstschrijvers van tXtcorrect maken van de teksten een overzichtelijk geheel. Zodat uw bezoeker de weg niet kwijt raakt en u uw (sub)doel bereikt. Namelijk het vasthouden van uw internetbezoeker.